Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 26-2-2010


        Στο χθεσινό Δ.Σ. που διεξήχθη με θέμα τον ορισμό έκτακτης συνέλευσης με θέμα την καταπάτηση του ασύλου από δυνάμεις της αστυνομίας συναντήσαμε το άρνηση των παρατάξεων  για το άνοιγμα του ζητήματος στο σύλλογο και συγκεκριμένα :

ΔΑΠ : Που με τη δικαιολογία της άγνοιας προς το περιστατικό αρνήθηκε να δώσει την έγκριση για να γίνει η συνέλευση. Ως φοιτητική παράταξη θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ενήμερη για το τι συμβαίνει στο πανεπιστήμιο

ΠΑΣΠ : Για την πλήρη ανυπαρξία της στη σχολή και για το γεγονός ότι αρνήθηκε να γίνει η συνέλευση με το πρόσχημα ότι δεν υπήρχε χρόνος για να ενημερωθεί ο κόσμος της σχολής.

ΚΝΕ : Με την εμμονή της να μη γίνει η συνέλευση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο καταστολής των συλλογικών διεκδικήσεων, μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά ότι δεν νοιάζεται για το πανεπιστήμιο παρά μόνο για να εξυπηρετήσει και να προβάλει της θέσης του κομματικού του μηχανισμού στις σχολές.

        Ως Από Κοινού διαχωρίζουμε τη θέση μας από τις παραπάνω οργανώσεις και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε έτσι ώστε ο όρος άσυλο να μη στερείται περιεχομένου στο μέλλον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου