Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Υποδοχή πρωτοετών 2008


Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ πολυτεχνείο, σας μιλά ο σταθμός των ελεύθερων πολιορκημένων…Σε ένα πανεπιστήμιο βαλλόμενο από τα έσω και τα έξω, όπου κράτος και κομματικές οργανώσεις απομυζούν κάθε τελευταία σταγόνα ελευθερίας και δημιουργίας, όπου με νόμους και κανονισμούς πολιορκείται ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας του…
Επιλέγουμε συνειδητά να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.  Σε μια πολιτική συλλογικότητα αντιιεραρχική, χωρίς κομματικές γραμμές, με οριζόντια βάση, συλλογική δράση, με προσπάθεια για σύμπλευση των αντιθέσεων και με ιδέες όπως :
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
Αγωνιζόμαστε και αποτελούμε άλλη μια φάλτσα μελωδία στη συγχρονισμένη χορωδία της απομόνωσης και του ατομικισμού. 
Δεν είμαστε άλλη μια παράταξη, αντίθετα προσπαθούμε να αποτελέσουμε ένα ζωντανό πολιτικό οργανισμό, επηρεαζόμενο καθημερινά από τις εξελίξεις στον χώρο παρέμβασής του, τον Σύλλογο Χημικών Μηχανικών.


Στο καλωσόρισμα λοιπόν

Καλώς όρισες στο τμήμα Χημικών Μηχανικών.  Μπροστά σου ανοίγεται η θύρα της Πανεπιστημιακής κοινότητας και κατ’ επέκτασιν της επιστημονικής γνώσης. Τις λεπτομέρειες της σχολής σίγουρα θα τις ανακαλύψεις με τον καιρό και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χρειάζεσαι βοήθεια από κανένα «ΑΡΧΗΓΟ».


2 έτη παιδικός σταθμός, 2 έτη νηπιαγωγείο, 6 έτη δημοτικό,
3 έτη γυμνάσιο και άλλα 3 λύκειο…είναι αρκετά για να κάνεις
μια εγγραφή. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια????
                                                                                               

                                                                                                   

 

Μην  επιτρέψεις σε ΚΑΝΕΝΑ να σε δεσμεύσει για ΚΑΝΕΝΑ λόγο, τα πάντα σου παρέχονται και άνευ ανταλλάγματος, από την γραμματεία μας.

Το πακετάκι τους περιλαμβάνει: Εγγραφή + Επιφανειακή κουβεντούλα
+ Μια νεαρά αιθέρια ύπαρξη για ψάρωμα + καρέκλα & στυλό + δήθεν
ξενάγηση+SUPER προσφορά: Κεράσματα σε κλάμπ και μπουζούκια,
τραγικές σημειώσεις…και όταν χαλαρώσεις…θα ακούσεις και για το
ψηφοδέλτιο….!!!(αν φτάσεις ως εκεί… εμείς στα είπαμε!!!)


Για τα μαθήματα είναι ακόμα νωρίς, με τον καιρό θα τα οργανώσεις.  Κρίνε ανάλογα με την δυσκολία και την διδακτική διαδικασία, σε κάποια οι παρακολουθήσεις είναι καταλυτικές σε άλλα απλά ανούσιες. 
Σε μια σχολή με σύντομο αλλά σημαντικό κινηματικό παρελθόν(αγώνες, πορείες, καταλήψεις, συλλήψεις, φυλακίσεις) όπως η δικιά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα πραγματικά ενεργό φοιτητικό σύλλογο, που θα πάρει την ζωή και την καθημερινότητά του στα χέρια του.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Καλό κουράγιο στην νέα αυτή καθημερινότητα του Πανεπιστημίου, θα μας βρεις στους ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ της σχολής και στους ΔΡΟΜΟΥΣ της κοινωνικής αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου